sunnuntai, 6. huhtikuu 2014
Tein tämmöisiä hirssirieskoja tänään, kun päätin alkaa tyhjentämään kaappeja kaikenmaailman jauhoista mitä tuli mun "gluteenittoman viikon" aikana osteltua.Ohje löytyy yhteishyvän nettisivuilta.
Tässä vielä ohje siltä varalta että linkki ei toimi:
HIRSSIRIESKAT
25 g
juoksevaa margariinia tai voita
1 dl
perunahiutaleita (Mummon)
Sekoita piimän joukkoon rasva, hirssi- ja perunahiutaleet, suola sekä perunajauhot. Kääntele ainekset tasaiseksi kimmoisaksi taikinaksi.Pyöritä leivinpöydällä tanko ja leikkaa kymmeneen palaan. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille ja painele litteiksi rieskoiksi. Vedä veitsellä ristiviiltokuviot pintaan. Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla 16–18 minuuttia. Rieskat ovat parhaimmillaan uunituoreina.
Tein huvikseni kahdenlaisia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.