Viikonlopun riennot vaikuttavat näköjään vasta 2 päivän kuluttua. Pääsin töistä ja kun tulin kotiin, söin sämpylän ja simahdin heti pariksi tunniksi sänkyyn. Hiilareilla saa näköjään tajun kankaalle. Onneksi sentään en nukkunut ihan iltaan asti, että ehtii pestä pyykkiä vielä :D Hyvästi yöunet.

Kerkesin myös käydä sopimassa uuden lävistysajan ja viedä korun steriloitavaksi. Otin rustolävistyksen pari kuukautta sitten, mutta se parani vinoon joten otan sen uudestaan nyt kun lävistys on umpeutunut. Tyhmyydestä sakotetaan, aina. Mitäs nukuin lävistyksen päällä, vaikka oli kielletty. 

Ja sitten kolmas asia. Treffit. Ylihuomenna. Jännittää... Kundi on sen verran komea, että mun itsetunnolla on vaikea ymmärtää miksi se haluu vielä nähdä mut. Mä en saa ajatella tätä enää pidemmälle, parasta pitää pää kylmänä ja koittaa elää "normaalia" elämää  - mitä tahansa tulevaisuudessa tapahtuukin.

AHDISTAA!

Revin taas jalkapohjan verille. Sitä ennen imuroin kämpän. Paistoin myös kanaa, mutta en jaksa tehdä siitä salaattia niin kuin aioin. Viipaloin mangon ja söin siitä puolet. Haluan mennä jo nukkumaan. Pitänee ottaa lääkettä että saan unen päästä kiinni. Pakko kai raahautua suihkuun. Ahdistaa, kun olen niin saamaton ja laiska, että en saa mitään aikaiseksi, vaan jätän aina hommat kesken.