Huomenna treffit. Saas nähdä mitä siitä tulee. Varmaan panikoin sitten viimeistään aamulla.Pitää saada naama kuntoon ja ettiä jotain järkevää vaatetta. Periaatteessa pitäis siivota nyt kämppä siltä varalta, jos tulee vieras kylään. Ei nyt mitään suursiivousta, mutta tiskit pitäis ainakin hoitaa. Oon laiminlyönyt keittiön siivouksen jo jonkin aikaa...mikä on ärsyttävää. 

Yllättäen veli soitti ja kutsui kylään viikonloppuna. Viimeksi oltiin yhteyksissä ennen joulua, eli hyvinkin yli 2 kuukautta sitten. Lupasin mennä käymään, mutta pitäis olla yhtä aikaa työpaikan synttäreillä. Huh. Tai ehkä pääsen livistämään sieltä aikaisemmin. Toisaalta, jos peruisin työpaikan pippalot, pääsisin ajoissa veljen pippaloihin. Toisaalta, työpaikan pippaloissa on varmasti hyvää ruokaa tarjolla, veljen pippaloissa voi taas olla ihmisiä, jotka haluaisin tavata. Hankala homma. Ja kolmas mutka matkaan on mun antibioottikuuri, jonka kans ei sais ottaa tippaakaan viinaa. Fuck! Tosin päädyin nyt sellaiseen ratkaisuun, että otin Flagyliä 2 g kerta-annoksen tänään enkä toista vaihtoehtoa 400 mg 2 kertaa päivässä 5 päivää, kuten alunperin oli tarkoitus. Eli periaatteessa lääke on varmaan jo poistunut elimistössä lauantai-iltaan mennessä ja sit voin vetää perseet ilman antabusreaktiota. Nyt odotan "innolla" että maha menee sekaisin tuosta isosta kerta-annoksesta. Se tästä vielä puuttuukin, että tulis mieletön ripuli ja e-pilleri huuhtoutuisi ulos ennen kuin on imeytynyt. Ei tää naisen elämä oo helppoa. 

Mikähän siinä on, että silloin kun haluais olla ihmisten kanssa, ei oo ketään missään. Sitten kun taas on sopinut jotain, niin tulee monta menoa päällekäin. Taidan nyt perua sen työpaikan hommelin, niin pääsen viettämään aikaa veljeni kanssa. Se on harvinaista hupia se. Ja otan huomisen treffiseuranikin mukaan, jos se haluaa tulla. Toivottavasti meillä on hauskaa huomenna. Oon ollut niin pitkään allapäin, että olis kiva näyttää välillä iloisempaa naamaa. Näytän kuulemma happamalta...minkäs sille voi kun perusilme on jotain tyytymättömän ja  ylpeän väliltä, vaikka en mielestäni ole ylpeä. No joo ehkä joskus, mutta ei oo tarkoitus näyttää siltä koko ajan.